ROBA Ontstopper

Product

ROBA Ontstopper is een ontstopper met dieptewerking om afvoeren die door organische stoffen dicht zitten snel en efficiënt te ontstoppen.

Toepassing

ROBA Ontstopper vernietigt snel: haren, vetten, papier, zeepresten, keukenafval, bierslijm en poetsdoeken o.a. ROBA Ontstopper is bijna 2x zo zwaar als water en zal daardoor snel door de waterkolom naar de plaats van de verstopping zakken en veel verder komt dan andere ontstoppers.

Let op: ROBA Ontstopper is niet geschikt voor gebruik in septictanks

Gebruiksaanwijzing

Verwijder zoveel mogelijk water uit de wastafel of toilet, houd het wel vochtig. Draai het roosterschroefje een kwartslag om. ROBA Ontstopper langzaam en direct in de afvoer gieten, enkele minuten laten inwerken en daarna goed doorspoelen met koud water.

Dosering

Ongeveer 150 cc voor wastafel- of gootsteenafvoer. 500 cc voor vloer- of toiletafvoer. Indien nodig de procedure enkele keren herhalen. Voor preventief onderhoud wekelijks 100 cc in de afvoer gieten. Hierdoor voorkomt men verdere verstoppingen. Aanraking met roestvrijstaal en zachte metalen als koper en messing voorkomen. Zorg dat het enigszins vochtig is zodat het product niet erin kan trekken.

Waarschuwing

ROBA Ontstopper bevat een sterk zuur. Buiten bereik van kinderen houden. Bij aanraking met de ogen of huid onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen.