ROBA Kalk

Product

ROBA Kalk is een uitstekende periodieke ontkalker / reiniger op het gehele sanitairgebied. Dit product verwijdert moeiteloos kalkaanslag, zeepresten, huidvetten, urinesteen, verkleuringen in voegen en zelfs roestplekken.

Het onderscheidende van de ROBA Kalk is dat hij na behandeling een beschermende laag achterlaat waardoor de vervuiling minder snel terug komt. De ROBA Kalk bevat tevens een lekkere frisse geur.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik ROBA Kalk voor tegelwanden, wastafels, bad en douchecabines, bidets, toiletpotten en urinoirs. Voor kleine en/of hardnekkige toepassingen aanbrengen d.m.v. spuitdopje, spons, bugpad of borstel.

Enkele minuten laten inwerken, borstelen/reinigen en daarna goed naspoelen met koud water. Bij grotere oppervlakken (zoals douchevloeren en douchewanden) product naar gelang vervuiling verdunnen in een emmer, aanbrengen met behulp van een luiwagen of bugpad en vervolgens schrobben, in laten werken en daarna met koud water naspoelen.

Dosering

Bij zware vervuiling of grote onderhoudsbeurt de ROBA Kalk onverdund gebruiken. Bij het onderhouden van het sanitair houd je een dosering aan van 20 ml per liter water (1:50). Bij voorkeur het water regelmatig verversen. Altijd werken met koud water!

ROBA Kalk niet vernevelen. Werken met handschoenen en oude kleding.