ROBA Anti-Groen

Met wettelijk toegelaten toelatingsnummer

Product en toepassing

ROBA Anti-Groen is voor bestrijding van groene aanslag op muren, daken, tegelpaden, ramen, bielsen, tuinmeubelen etc. ROBA Anti-Groen grondig inspuiten met een oplossing van 5% Anti Groen ( 500 ml op 10 liter water ).

Na enkele dagen dode wieren, algen, vuil enz, verwijderen door met een normale straal af te spuiten of af te schrobben.

Deze reinigende nabehandeling behoeft niet op korte termijn te gebeuren, omdat ROBA Anti-Groen geen schadelijke nawerking en dampwerking bezit. Om deze redenen kunnen behandelingen ook nog tot kort voor het planten worden uitgevoerd. Mengsel op basis van een Quatenaire Ammoniumverbinding.

Op schone ramen spuiten met een oplossing van 2,5% ROBA Anti-Groen ( 250 ml op 10 liter water ). In verband met de afwezigheid van schadelijke nawerking van ROBA AntiGroen en het geringe residu, behoeft en mag niet worden na gespoten.

Door deze wijze van toepassen wordt het ontstaan van groene aanslag voor vele maanden tegengegaan. Indien ramen ( o.a. platglas ) met de hand worden schoon gemaakt ( afschrobben ) kan met een oplossing van 2,5% ( 250 ml op 10 liter water )

Bijzonderheden

Het product ROBA Anti-Groen dient uitsluitend toegepast te worden in droge periodes en bij voorkeur met een temperatuur boven de 10 graden Celcius. ROBA Anti-Groen niet gelijk naspoelen.